Donatieverzoek

home herisson gaine
vignette bebe herisson centre de soins

Help ons om dit onderzoek nog jaren uit te voeren.

De egel is zeer gevoelig voor de verschillende gevaren die inherent zijn aan zijn omgeving en zijn populatie neemt af. Het is ook één van de dieren die het vaakst worden opgenomen in opvangcentra voor wilde dieren. Daarom heeft de het Verbond de  studie “Egel volgen” opgezet! Deze studie zal ons in staat stellen de egels na hun verzorging op de best mogelijke manier te herintroduceren.

Wil je egels helpen? Steun “Egel volgen”, de uitvoering van de studie en de aankoop van markeermateriaal door een donatie te doen!
 • Via een overschrijving:

  Maak het gewenste bedrag over via eenvoudige overschrijving (BE94 7340 5911 2314) met de mededeling “donatie” (als u de bestemming wilt specificeren, voegt u “Egel volgen” toe in de mededeling). 

 • Met Paypal of kredietkaart: betaal het gewenste bedrag in één simpele klik. Indien u de bestemming wenst te specificeren, kies dan als mededeling “De studie – Egel volgen”. 

  Met PayPal kunt u met uw creditcard betalen als u geen PayPal-rekening hebt.

 • U kan de egels ook steunen via de Payconiq by Bancontact app! 

  Hoe werkt het? Scan de QR-code met uw smartphone en de Payconiq by Bancontact app.

  U hoeft geen bankgegevens in te voeren. Deze betaling is veilig, elke transactie wordt automatisch gecontroleerd om fraude te voorkomen.

  Indien u niet over de Payconiq by bancontact app beschikt, zal u na het scannen van deze QR-code voorgesteld worden om de app te downloaden.

QR code bayconiq
Steun ons, doe een donatie
Login